İzmir Karşıyaka'da nikah töreninde dua hazımsızlığı... Din görevlisinin dua okumasına izin verilmedi

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen bir nikah töreninde 28 Şubat zihniyeti hortladı. Dua etmek isteyen hocaya izin vermeyerek mikrofonu elinden alan nikah memurunun tavırları sosyal medyada büyük tepki çekti.

This browser does not support the video element.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir aile Belediyeye ait nikah salonunda nikah öncesi dua etmek istedi.

Törene katılan şahitlerden birisi, "Nikah töreni başlamadan önce hocamız kısa bir duada bulunacak." dedi.

NİKAH MEMURU HOCANIN ELİNDEN MİKROFONU ALDI

Bu sözlerin ardından hoca dua etmeye başladı. Ancak hocanın duaya başlamasının hemen ardından nikah memuru "Beyefendi, bir saniye" diyerek duayı böldü.

Yerinden kalkarak dua okuyan hocanın yanına gelen nikah memuru, "Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası remi daire evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız." dedi.

MÜZİĞİN SESİNİ AÇARAK PROVOKE ETTİLER

Daha sonra nikah memuru dua okuyan hocanın elinden mikrofonu aldı. Hoca duaya mikrofonsuz devam edince müzik açarak provoke edildi.

İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor!