Karadeniz'de sel felaketi... Dereler taştı, yollar kapandı! 1 kişi hayatını kaybetti...

Karadeniz bölgesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Ordu, Samsun, Giresun ve Tokat'ta sel nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, dereler taştı, yollar kapatıldı. Samsun'da ise sele kapılan 25 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.

Meteoroloji başta Karadeniz Bölgesi'nde yer alan bazı iller olmak üzere 15 kent için sarı ve 15 kent için de turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. Uyarıların ardından beklenen sağanak yağış Karadeniz Bölgesi'nde etkisini gösterdi. Dün başlayan sağanak yağış nedeniyle yaşanan sel hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Zonguldak, Ordu, Samsun, Giresun ve Tokat'ta ev ve iş yerlerine su bastı, yollar trafiğe kapandı. Sel nedeniyle taşan dereye kapılan 1 kişi hayatını kaybetti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!