Kara Tahta dizisinin çekimlerine ara verildi! Furkan Andıç hastaneye kaldırıldı

Başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı TRT1'in yeni dizisi Kara Tahta'nın çekimlerine ara verildi. Dizide Atlas karakterini canlandıran 32 yaşındaki oyuncu Furkan Andıç'ın yaptığı ani bir hareket nedeniyle sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtıldı. İşte Furkan Andıç'ın sağlık durumu...

Kara Tahta dizisinin Edirne'de yapılan çekimlerine ara verildi. Çarşamba günleri seyirciyle buluşan dizide “Atlas” karakterine hayat veren Furkan Andıç sette rolüne hazırlanırken yaralandı. Andıç’ın yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtıldı.


FURKAN ANDIÇ TEDAVİ ALTINA ALINDI

tv100'ün haberine göre; Sette hazır bulunan ilk yardım ekibinin müdahalesinin ardından hemen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncunun tedavisine başlandı.


DİZİ ÇEKİMLERİNE 10 GÜN ARA VERİLDİ

Doktorların, Furkan Andıç’ın 10 gün istirahat etmesini istemesi üzerine ise yapımcı Süreyya Yaşar Önal; dizinin çekimlerine on gün süreyle ara verildiğini ekibe ilan etti.

Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Masada öğretmen atamaları, terörle mücadele ve fahiş fiyatlar var Gözaltına alınan 3 İBB çalışanı adliyeye sevk edildi!
Sonraki Haber