Kara Kartal'dan olay transfer çalımı! Şenol Güneş'in devre arası bombaları hazır...

Süper Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemeyen ve teknik direktör Valerien Ismael ile yolları ayıran Beşiktaş, yeni hocası Şenol Güneş ile sezonun geri kalanında hedeflerine ulaşmak istiyor. Devre arası transfer dönemini bir hayli hareketli geçirmesi beklenen Kara Kartal, gündemine Trabzonspor'un da ilgilendiği olay bir ismi aldı.

Sezona Valerien Ismael ile başlayan fakat daha sonra Şenol Güneş'i takımın başına getiren Beşiktaş sezona büyük umutlarla girse de inişli çıkışlı bir performans çizdi. Ligde 14 maçta 22 puan toplayan ve 8. sırada olan Kartal'ın ara transfer dönemini bir hayli hareketli geçirmesi bekleniyor. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!