Kar yolları kapadı, sağlıkçılar 115 yaşındaki hasta için seferber oldu

Bingöl’de köyünde rahatsızlanan 115 yaşındaki Zülküf dede rahatsızlandı. Yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca sağlık ekipleri karlı yolları aşarak, yaşlı adamı hastaneye kaldırdı.

This browser does not support the video element.

Bingöl'de merkeze bağlı Sancak beldesi Sudüğünü köyünde yaşayan 115 yaşındaki Zülküf Barulday, genel durum bozukluğu nedeniyle rahatsızlandı.

Ancak köy yolunun yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle kapanmasından dolayı yaşlı adamın yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

Harekete geçen ekipler, karlı yolları aşarak hastaya ulaştı. Hasta yakınlarının da desteğiyle ambulansa alınan Zülküf dede, Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ekiplerin yaşlı adama ulaşma mücadelesi ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi...