Kar Türkiye'nin büyük kısmı için geri geliyor

Gelen son dakika haberine göre; geçtiğimiz hafta sonu yurt genelinde etkili olan kar yağışı önümüzdeki günlerde yeniden Türkiye'ye geliyor. Meteoroloji'nin haftalık hava durumu raporlarına göre kar yağışı geldiğinde sadece doğuda bir kaç il hariç tamamını etkileyecek. İstanbul'da aynı süreçte yoğun kar yağışı alacak. Bu arada Meteoroloji'den 10 il için de turuncu kodlu uyarı geldi. Meteoroloji ayrıca "kar, buzlanma ve don" için de uyardı.

Geçtiğimiz cuma günü başlayan ve tüm Türkiye'yi hafta sonu etkisine alan kar yağışı ve soğuk hava birkaç gün içinde geri dönüyor. Özellikle Meteoroloji İstanbul ile Türkiye'nin büyük bir bölümü için 5 günlük tahmin raporunda kar yağışı için yeni tarihi verdi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı