"Kar benim yatağım" diyen vatandaş elbiselerini çıkarıp karın içine atladı!

Türkiye geneli etkisini iyiden iyiye gösteren kar, pek çok bölgelerde ilginç görüntüler oluşturdu. Kimi yerlerde vatandaşların kaş ve kirpikleri donarken, Kastamonu'da bir vatandaş "Kar benim yatağım" diyerek -10 derecede elbiselerini çıkarıp karın içine atladı.

This browser does not support the video element.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yaşayan bir vatandaş, Çelebiler Mahallesi'ndeki evinin önünde elbiselerini çıkartarak, sıfırın altında 10 derece soğukta karın içine uzandı.

SOĞUĞA ALDIRIŞ ETMEDİ

Kar içinde yuvarlanmaya başlayan vatandaş, soğuğa aldırış etmeyerek eline aldığı karları göğsünün üstüne kapatmaya çalıştı.

"KAR BENİM YATAĞIM"

Daha sonra “Benim yatağım" diyerek karın üstüne yatan vatandaş, renkli görüntüler oluşturdu. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi