Kapılar kapanınca 15 yaşındaki çocuğu döverek komaya soktu!

Rusya'da kimliği henüz belirlenmeyen bir saldırgan, aynı asansöre bindiği 15 yaşındaki çocuğu kapılar kapanınca döverek komaya soktu. Çocuğu dakikalar boyunca yumruklayan saldırgan, çocuğun cep telefonunu çalarak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. O anlar asansörün kamerasına kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Rusya'da kimliği belirsiz bir saldırgan, asansörde gasp ettiği 15 yaşındaki çocuğu dakikalar boyunca döverek komaya soktu.

CEP TELEFONUNU GASP EDEREK KAÇTI

Rusya'nın Samara kentinde yaşanan olayda  15 yaşındaki çocuk ile asansöre binen kimliği belirsiz saldırgan, asansörün hareket etmesi ile çocuğa saldırarak gasp etti. Çocuğu dakikalarca yumruklayan saldırgan, çocuğun cep telefonunu çalarak olay yerinden kaçtı.

KAFASI KIRILDI, BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ

Bina sakinleri, asansörde yerde yatan çocuğu görmelerinin ardından polisi ve ambulansı aradı. Hastaneye kaldırılan çocuğun kafatasının kırıldığı, beyin sarsıntısı geçirdiği ve komada olduğu aktarıldı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ÇIKARILDI

Polisler tarafından asansörün güvenlik kamerası görüntülerinin çıkarıldığı ve gaspçının bulunması için çalışma başlatıldığı açıklandı.

(İHA)

ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü...