Kapalıçarşı'yı su bastı! Fatih Belediyesi: İSKİ kanallarının yetersizliğinden kaynaklı!

Fatih’te etkili olan sağanak yağış nedeniyle tarihi Kapalıçarşı’yı su bastı. Fatih Belediyesi Kapalıçarşı'da meydana gelen su taşkınlığının İSKİ yağmur suyu hatlarından / kanalları yetersizliğinden kaynaklandığını duyurdu. 

This browser does not support the video element.

Fatih’te etkili olan sağanak yağış nedeniyle tarihi Kapalıçarşı’yı su bastı. Fatih’te bulunan çevre sokakları da su basarken, esnaflar zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağmur etkili olmaya başladı. Sağanak yağış nedeniyle Fatih’te bulunan tarihi Kapalıçarşı’da gider taştı.

KAPALI ÇARŞI'YI SU BASTI

Giderlerin taşması sonucu çarşıyı su bastı. Kapalıçarşı içerisinde ve çevresinde bulunan bazı iş yerlerini su baskını nedeniyle esnaf zor anlar yaşadı. Dükkanına su girmemesi için vatandaşlar yoğun çaba sarf etti.

FATİH BELEDİYESİ: İSKİ KANALLARININ YETERSİZLİĞİNDEN KAYNAKLI

Fatih Belediyesi Kapalıçarşı'da meydana gelen su taşkınlığının İSKİ yağmur suyu hatlarından / kanalları yetersizliğinden kaynaklandığını duyurdu. 

79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir