Kapalıçarşı'da 09.05'te saygı duruşunda bulunmadı! Esnaftan meydan dayağı yedi....

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün dün ebediyete intikalinin 83. yılında saat 9'u 5 geçe tüm Türkiye saygı duruşunda bulunurken Kapalıçarşı'da bir esnaf yürümeye devam etti. Sirenlerin çalınıp herkesin saygı duruşunda bulunduğu o dakikada yürümeye devam eden esnaf, çevredekiler tarafından dayak yedi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

This browser does not support the video element.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin dün 83. yıl dönümüydü. 

Yurdun dört bir yanında saat 9'u 5 geçe sirenler çalındı ve saygı duruşu başladı. 

O esnada Kapalıçarşı'da çekilen bir görüntü ise pes dedirtti. 

YÜRÜMEYE DEVAM EDİNCE ÇEVREDEKİLER SALDIRDI

Kapalıçarşı'da da esnaflar dükkanlarının önünde saygı duruşunda bulunurken, bir kişinin çarşıda yürümeye devam ettiği görüldü. Şahıs bu esnada çevredekiler tarafından saldırıya uğradı.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Esnaflar dükkanlarının önünde saygı duruşunda bulunurken, bir kişinin çarşıda yürüdüğü görüldü. Şahıs bu esnada çevredekiler tarafından saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"