Kandil ve Gara'ya operasyon sinyali! Komandolar büyük operasyona hazırlanıyor...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in Irak'ta 30 kilometre güvenli hattın halihazırda oluşturulduğunu belirtmesinin ardından Milli Savunma Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele kapsamında faaliyetlerin devam ettiğini belirtti.

Bakan Güler, şöyle konuştu:

Planlamalarımızı yaptık, çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanımız pazartesi günü Irak'ta... Uzun yıllar sonra ilk defa böyle bir stratejik anlaşmayı imzalayacağız. Iraklı dostlarımızla PKK ile ilgili 'PKK terör örgütü' demese de ona yakın bir ifadeyi ilk defa kabul ettiler.

Irak ziyaretinde Erbil'in de ziyaret edilip edilmeyeceği yönündeki bir soru üzerine Güler, kendisinin Irak ziyaretini bildiğini söyledi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!