Kanal D'den sürpriz final kararı! Güçlü kadroya rağmen kaldırılıyor…

Kanal D'nin yeni projeleri arasında yer alan bir dizi final yapıyor. Türkiye'nin en yoğun dizi dönemlerinden biri yaşanıyor. Reyting fırtınasının estiği şu günlerde rekabette geride kalan o dizi finale sürüklendi. Kadrosu ise oldukça güçlü. Uzun yıllar sürmesi beklenecek bir dizi olmasına rağmen erken final kararı geldi. Peki, o dizi hangisi?

Kanal D ekranlarında yeni başlayan bir proje olmasına rağmen reyting rekabetinde geride kalan o dizi ekranlara veda edecek. Yargı, Dilek Taşı, Arka Sokaklar, 3 Kız Kardeş, Bir Derdim Var gibi dizileri ekranlara taşıyan Kanal D yeni başlayan dizinin fişini çekti. Sosyal medyada hayranları isyan ettiren o karar için büyük tepki gösterildi.

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!