Kanada'da Huron Gölü üzerinde düşürülen esrarengiz sekizgen cismin sırrı araştırılıyor

Kanada'da Huron Gölü üzerinde düşürülen yüksek irtifalı cisim sosyal medyada gündem oldu. Uzaylı iddiaları ortaya atılırken henüz nesnenin ne olduğuyla ilgili resmi kaynaklardan açıklama yapılmadı.

Kanada'da Huron Gölü üzerinde uçarken düşürülen cisim, sosyal medyada gündem oldu. O cismin 'uzaylı olduğu yönünde iddialar olsa da bu henüz netleşmedi.

CUMARTESİ GECESİ TESPİT EDİLDİ

Yetkili bir isim, cismin ilk olarak Cumartesi gecesi Montana üzerinde Kuzey Amerika Havacılık Savunma Komutanlığı ve ABD Kuzey Komutanlığı tarafından tespit edildiğini ve inceleme için savaş uçaklarının gönderildiğini söyledi. O sırada, bu uçaklar radar isabetleriyle ilişkilendirilecek herhangi bir nesne tanımlamadı, bu da NORAD ve NORTHCOM'un bunun bir anormallik olduğuna inanmasına neden oldu.

BİDEN'DEN EMİR GELDİ

Pazar günü, savunma yetkilileri radar temasını yeniden sağladı ve nesnenin Wisconsin ve ardından Michigan üzerinde uçtuğunu tespit etti. Yetkili, cismin yolu ve irtifasının sivil uçaklar için tehdit oluşturabileceği endişelerini artırdığını, ancak yerdeki hiç kimse için askeri bir tehdit oluşturmadığını söyledi. Başkan Joe Biden, nesnenin düşürülmesini emretti.

CNN başlangıçta, kaynakların CNN'ye söylediklerine ve Temsilci Jack Bergman'ın halka açık bir tweet'ine dayanarak nesnenin Huron Gölü üzerinde vurulduğunu bildirdi.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu...
Sonraki Haber