Kamyonun freni boşaldı, facia son anda önlendi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde şehir merkezine doğru hızla ilerleyen kamyonun freni boşaldı. Olayda serinkanlılığını koruyan şoförün kamyonu yan yatırması ile olası bir facianın önüne geçildi.

This browser does not support the video element.

Hatay'da Belen istikametinden İskenderun yönüne gitmekte olan içecek yüklü kamyonun freninin tutmaması paniğe neden oldu.

İskenderun şehir merkezine doğru hızla ilerlemekte olan Abdulaziz Çetin idaresindeki 31 V 4947 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyonu Mert Evler yokuşuna kırması ve aracı yan yatırması ile facia önlendi. Sürücüsünün soğukkanlı davranışı olası bir faciayı önledi.

Geçtiğimiz yıl da freni patlayan kamyon dehşeti yaşanan İskenderun’da muhtemel bir facia maddi zararla atlatılmıştı. Vatandaşlar bölgeye kaçış rampasının yapılması gerektiğini belirtererek yetkililere seslendi.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!