Kalp ameliyatı geçiren Ahmet Mümtaz Taylan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kariyer hayatı boyunca pek çok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda yer alan, 'Leyla ile Mecnun' dizisinde canlandırdığı İskender Çınar karakteri ile hafızalara kazınan 58 yaşındaki ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, geçtiğimiz Ocak ayında kalp ameliyatı (koroner by-pass) olmuştu. Son sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Ahmet Mümtaz Taylan, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan yaklaşık 3 ay önce, kalp damarlarındaki tıkanmadan dolayı doktorları tarafından acilen kroner by-pass ameliyatına alınmıştı. Ameliyatı başarılı geçen Taylan, ardından yoğun bakım servisinden çıkarılıp normal odaya alınmıştı. Aralarında Bir Zamanlar Anadolu'da, Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı, Yılan Hikayesi, Behzat Ç., Aziz gibi yapımların da bulunduğu birçok sinema filmi, tiyatro oyunu ve dizide rol alan usta oyuncu, hastaneden taburcu olduktan sonra 3 hafta boyunca evinde dinlenmişti.

Ahmet Mümtaz Taylan'dan iki ay sonra güzel haber geldi. Zor günleri geride bırakan oyuncu eski sağlığına kavuştu. Son durumu hakkında sevenlerini bilgilendiren Taylan, ''işimdeyim, gücümdeyim'' şeklindeki açıklamasıyla setlere geri döndüğünü de ifade etti.


''İŞİMDEYİM GÜCÜMDEYİM''

Ahmet Mümtaz Taylan, ameliyatından iki ay sonra sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Taylan, "Geçmiş olsun' temennileriniz için kalpten (artık by-pass garantili) teşekkür ederim. O fasıl bitti. İşimdeyim, gücümdeyim" ifadelerini kullandı.

ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Venezuela Devlet Başkanı’ndan Türkiye ile ilgili kritik imza İsmail Kartal ve futbolcular derbi öncesi tek yürek oldu
Sonraki Haber