Kaldırıma yığıldı, yanan aracını gözyaşları içinde izledi

Bodrum'da seyir halindeyken yanmaya başlayan araç, önce tanker ardından itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Araçta yolcu olarak bulunan kadın, kaldırıma oturarak otomobilin yanışını gözyaşları içinde izledi.

This browser does not support the video element.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Turgutreis’ten Bodrum istikametine seyreden ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu 58 ACF 637 plakalı otomobil yanmaya başladı.

Otomobil sürücüsü yangını fark edip aracını durduruken, olay esnasında bölgeden geçen özel bir firmaya ait tankerle yangına müdahale edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri de yanan aracı söndürme çalışması başlattı.

Otomobilde yolcu olarak bulunduğu öğrenilen kadının, kaldırım üzerinde oturarak çalışmaları gözyaşları içerisinde takip ettiği görüldü. Ekiplerin çalışması sonucu otomobildeki yangın söndürüldü. Aracın büyük çapta hasar aldığı tespit edildi.

İHA

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi