Kahvehaneler ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu?

Kahvehaneler ne zaman açılacak? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerinin arttırılmasına sebep oldu. Sağlık önlemleri kapsamında avmler,restoranlar,kafeler, camiler ve kahvehaneler geçici bir süreliğine kapatıldı. Çoğu kişi kahvehanelerin ne zaman açılacağını merakla araştırıyor. Peki, Kahvehaneler ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde..

Kahvehaneler ne zaman açılacak?  Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan COVID-19 virüsü dünya genelinde çoğu ülkede ölümlere sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 3.520 kişi hayatını kaybetti. Devlet tarafından sağlık önlemleri alımaya devam ediliyor. Birçok iş yerinin geçici bir süreliğine kapatılmasının ardından vatandaşlar kahvehanelerin ne zaman açılacağını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Kahvehaneler ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

KAHVEHANELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Kahvehanelerin ne zaman açılacağı konusunda henüz bir açıklama gelmemiştir. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır. 

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Coronavirüs Tedbirleri” konulu genelge yayınlamıştı. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda; Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri olarak faaliyet yürüten ve vatandaşlarımızın çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini arttıracağı gerekçesiyle; tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları (atari, playstation vb.), her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulmuştu.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber