Kahve Dünyası ve Burger King hakkında utanç verici iddia!

Avrupa'da ardı ardına başörtüsü ile ilgili skandal kararlara imza atılırken, Türkiye de bugün bir skandala şahit oldu. Başörtülü bir kadının sosyal medyada olay yaratan paylaşımı, ülkemizde hala İslamofobik eylemlerin sürdüğünü gözler önüne serdi. İddiaya göre Burger King ve Kahve Dünyası'na iş görüşmesine giden kadın, başörtüsü dolayısıyla işe kabul edilmedi.

İslamofobik uygulamarıyla tepki çeken Avrupa ülkelerinden Fransa, Danimarka, Almanya, Hollanda'nın ardından Türkiye'de de benzer bir olay patlak verdi.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARIP ÇIKARTMAYACAĞINI SORDULAR

İddiaya göre, Ümraniye'de bulunan Canpark AVM'deki Kahve Dünyası şubesi, başörtülü kadına başını açıp açamayacağını sordu. Öte yandan Üsküdar'da bulunan Burger King şubesi ise kadının başörtüsü taksa bile üzerine uzun bir şey giyemeyeceğini söyledi. 

BURGER KİNG VE KAHVE DÜNYASI'NDAN AÇIKLAMA YOK

Utanç verici bu iddiaların yer aldığı paylaşımlar sosyal medyada büyük destek görürken, her iki mağazadan da olaya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! DEM'in atamalarında terör örgütü üyeleri cirit atıyor Süper Loto sonuçları 5 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber