“Kahramankazan’ın evladı Serhat Oğuz’un emrindeyim”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramankazanlı’lardan, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz için destek isteyerek, “Bu yiğit adamın, bu gönlü geniş adamın, bu Kahramankazan’ın evladı Serhat Oğuz’un emrindeyim” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti’nin Kahramankazan’daki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Programa, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP Kahramankazan İlçe teşkilatlarının üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri