Kahramanın doğum gününde tweet yağdı

15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü darbe girişiminin akamete uğramasında pay sahibi olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in bugün doğum günüydü. Semih Terzi'yi öldürerek darbecilere ağır darbe vuran Halisdemir için "#ÖmerHalisdemir" etiketi altında yapılan paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin seyrini değiştiren kahramanlardan şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in doğum günü dolayısıyla Twitter'da başlatılan "#ÖmerHalisdemir" etiketi altında mesaj yağdı.

Paylaşımların başlamasının ardından aynı etiketle on binlerce tweet paylaşıldı.

Twitter'da Türkiye gündemine giren paylaşımlara, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaşdan da destek geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Halisdemir'in 15 Temmuz 2016'da darbeci Semih Terzi'yi vurmaya gittiği fotoğrafla birlikte, "Bu yürüyüş ülkemize kasteden hainlerin üzerine kahraman şehidimizin yürüyüşü. Ömer Halisdemir'i doğum gününde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhun şad olsun yiğit insan." ifadelerini paylaştı.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbeci Semih Terzi'yi vurarak 15 Temmuz'un seyrini değiştiren Halisdemir, daha sonra darbeciler tarafından kurşun yağmuruna tutularak şehit edilmişti.

İşte Şehit Ömer Halisdemir için paylaşılan mesajlardan bazıları:

Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında ilginç dans Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı
Sonraki Haber