Kaftancıoğlu, İmamoğlu’nun kuzenini kızağa çekti

CHP’de önü alınamayan Kaftancıoğlu-İmamoğlu kavgasında sıcaklığını korurken İmamoğlu’nun kuzeni Ufuk İnan’ın Kaftancıoğlu tarafından geri göreve çekildiği öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasındaki hakaret kavgası yeni bir boyuta taşındı.

Bürokratik hamlelerin geldiği kavgada Kaftancıoğlu, İmamoğlu’nun kuzeni Ufuk İnan dahil 3 kişinin il yönetiminde görev yerini değiştirdi.

Kaftancıoğlu, il yönetiminde "Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı" görevini yürüten İmamoğlu'nun kuzeni Ufuk İnan'ı örgüt sorumluluğundan aldı.

Ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Gökmen Güneş ve Eser Şenay'ı da kızağa çekti.

"İMAMOĞLU'NA SÖYLE İŞİNE BAKSIN"

İnan aynı zamanda İmamoğlu - Kaftancıoğlu arasındaki kavganın kilit aktörlerinden biri. Canan Kaftancıoğlu'nun ettiği hakaretleri kuzeni Ekrem İmamoğlu'na birinci ağızdan iletmişti.
Kaftancıoğlu o dönem İnan'ı yanına çağırarak Ekrem İmamoğlu'na yönelik "Söyle ona işine baksın. Belediye başkanlığı yapsın. Bu işlere karışmasın" ifadelerini de kullanmıştı.

İBB'ye yakınlığıyla bilinen OdaTV'nin aktardığına göre; İmamoğlu'na yakın isimlerin kritik görevlerden alınması sonrası CHP İstanbul İl Başkanlığı yönetiminde tartışma yaşandı.

Bilindiği üzere İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı emelleri doğrultusunda kollarını sıvayarak adaylık yönünde adımlar atıyor. Münakaşa ettiği Canan Kaftancıoğlu ise açık bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyor.

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için, "aptal, şizofren, müteahhit kafalı" dediğini aktarmıştı.

Aileden verilen karara tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Korkma Ben Yanındayım için flaş karar! 7. bölümü ile final yapacak... Küçükçekmece’de silahlı saldırı: Yaralılar var
Sonraki Haber