Kafeinin zararlarını en aza indirgeyecek yöntemler!

Kahvenin araştırmalar sonucunda Alzheimer gibi birçok hastalığa faydaları olduğu kanıtladı. Ancak kahvenin içindeki kafeinin insan vücuduna büyük yan etkileri var. Fazla tüketildiğinde bağımlılık oluşturabilecek kahveye bazı yöntemler uygulandığında ise bu bağımlılık engelleniyor. İşte kafeinin olumsuz etkilerini azaltacak yöntemler...

Kahvenize doğal yağ eklemeyi deneyin

“Bulletproof kahve” olarak adlandırılan bu kahveyi hazırlamak oldukça basit. Sağlıklı yaşamı destekleyenler kahve hazırlamak için bu yöntemi kullanabilir. Demleme yöntemiyle hazırlanan kahveleri genel olarak sabah tüketebilirsiniz. Böylelikle güne yüksek enerjiyle başlayabilirsiniz. Bu kahve iyi kolesterolü artırırken trigliseridleri düşürür.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!