Kadir Ezildi'yi duygulandıran soru! Hüngür hüngür ağlayarak yayına ara verdi

En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi, 30 Ocak'ta 'bacım' diyerek sevdiği anneannesi Gülhanım Kaplan'ı toprağa verdi. Anneannesinin ölümü nedeniyle derin üzüntü duyan Kadir Ezildi, programda dış sesin sorduğu bir soru üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

FOX TV’de yayınlanan Temizlik Benim İşim isimli programla adını geniş kitlelere duyuran ve ekranların en temiz sunucusu olarak anılan Kadir Ezildi, anneannesine olan düşkünlüğünü sık sık dile getirmişti. 30 Ocak’ta anneannesini kaybederek derin üzüntü yaşayan Ezildi, En Hamarat Benim isimli programının çekiminde dış sesin bir sorusuyla yayını durdurdu. Anneannesinin karanlıktan ve soğuktan çok korktuğunu söyleyen Ezildi’nin gözyaşları sel oldu.

“ÇOK KORKARDI, SOĞUĞU DA HİÇ SEVMEZDİ”

Mynet.com’dan derlenenlere göre; Dış sesin "Benim anneannem üşür orda, yalnızlıktan ve karanlıktan korkar diyorlar. Anneannen korkar mıydı karanlıktan" sorusuna “Çok korkardı, soğuğu da hiç sevmezdi.” cevabını vererek hüngür hüngür ağladı. Ünlü sunucu sözlerine "Orası için hep hazırlık yaptı. En azından içimi o rahatlatıyor. Rüyamda çok gördüm. Allah gani gani rahmet etsin. Zaten doluyum, eğlenceye veriyorum ama arada…” dedi ve yayına ara verdi.

“HAYAT DEVAM EDECEK AMA BENİM İKİ KOLUMDA KIRIK”

Kadir Ezildi anneannesinin ölümüne olan üzüntüsünü sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu: "Hayatımın anlamını yitirdim, bacım, arkadaşım, annem, sırdaşım, gitti. gözümün ışığı söndü . Oyy kadir dünya durdukça durasan dedin bana ama sen durmadın. Asansörlü ev istedin gezecem dedin ölünü bile merdiven indirdiler anamm. Yeni gelin gibi düzgüdüm evine doymadın. Ben şimdi kimin kapısını çalıyim kime bacı diyim ananem gözümün ışıgı . İçinemi dogduda bana , benden razımısın ana gurban ben size iyi baktım mı diye sordun bacı ben senden razıyım Rabbimde razı olsun Hayat devam edicek ama benim iki kolumda kırık , sen benim hep içimdesin , yeni evimi görmeden eşyalaramı bakmadan hayır duanı etmeden gitmedin . Ben sana sarılmaya kıyamazken sen ellerimde öldün . İçim taşıyo ananem ama amelinden öyle eminimki sen orası için hep çalıştın . Ben Dünya’da rahat ettirdim seni Rabbimde Ahirette ettirsin . Tüm mesajlarınız için teşekkürler ama şuan kimseye yazıcak halde degilim dualarınızj bekliyorum"

Okan Buruk: 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz! Eylem Tok olayına Kızılcık Şerbeti dizisinde mesaj verildi! Ömer Çelik İsrail'in alçak paylaşımına ateş püskürdü!
Sonraki Haber