Kadının yatağından çıktı: Dünyanın en zehirli yılanlarından...

Bir yılan avcısı olan Zachery Richards, Avustralya'nın Queensland kentinde yaşayan bir kadının kendisini arayarak yatağında çok zehirli bir tür olan doğu kahverengi yılanı bulduğunu söyledi ve o görüntüyü paylaştı.

Avustralyalı bir kadın, yatağında dünyanın en zehirli yılanlarından biri buldu ve onu yakalamak için evine bir sürüngen avcısı çağırdı.

Zachery's Snake and Reptile Relocation isimli şirketin sahibi Zachery Richards, işletmesinin Facebook sayfasında, bir kadının yatağında uzanmış 1.8 metrelik doğu kahverengi yılanını gösteren fotoğrafları paylaştı.

Richards, "Geldiğimde konut sahibi beni dışarıda bekliyordu. Yılanın içinde olduğu yatak odasına girdim. Kapının alt kısmı bir havluyla kapatılmıştı. Bu yüzden dışarı çıkamadı. Kapıyı açtığımda yatakta uzanmış bana bakıyordu." dedi.

Richards, yılanın sıcaktan kaçmak için muhtemelen açık bir kapıdan girdiğini söyledi. "Ya da sadece uyumak için güzel ve rahat bir yatak istiyordu" diye ekledi.

Richards, yılanı en yakın insan yerleşiminden uzak bir bölgeye taşıdığını söyledi.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber