Kadın gardiyan azılı gangsterle hapiste ilişki yaşadı!

İngiltere'nin en azılı suçlularının cezalarını çektiği HMP Frankland Hapishanesi'nde, 40 yaşındaki kadın gardiyan büyük bir skandala yol açtı. Stephanie Smithwhite adlı gardiyanın, pek çok suça karışmış olan azılı gangster ile cezaevinde ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Üstelik bu olay ülkede yaşanan ilk rezalet de değil. Daha önce de genç bir kadın gardiyan mahkuma cinsel içerikli videolar gönderdiğini için mahkemelik olmuştu.

İngiltere, cezaevinde yaşanan yasak ilişki rezaletini konuşuyor! Skandalın ortaya çıkmasıyla gardiyan işinden oldu. Suçunu kabul eden gardiyan, şimdi de hakimin kendisine vereceği cezayı bekliyor.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi