Bu da trafik terörü! Kadıköy'de makas atan otomobil kazaya neden oldu: Yaralılar var!

Kadıköy'de makas atarak ilerleyen bir otomobilin neden olduğu kazada 2'si İETT otobüsü 7 araç zarar gördü. Kazada 5 kişi yaralanırken kaza anı ve otomobilin çarptığı otobüsün içinde yolcuların yaşadığı panik anları saniye saniye araç kamerasına yansıdı.

D-100 Karayolu, Acıbadem mevkii Ankara istikametinde saat 19:30 sıralarında meydana gelen olayda makasMakas atarak ilerleyen bir otomobil, aynı istikamette seyir halindeki otomobillere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar durakta yolcu alan 2 İETT otobüsüne çarptı. Kazada 7 araç zarar görürken 5 kişi yaralandı. Kaza anı araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, makas atarak ilerleyen bir otomobil, aynı istikametteki iki otomobile çarptığı görülüyor. 

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları