KADEM, BM Kadının Statüsü Komisyonu'nda 'Kadın Destek Merkezi' projesini anlattı

KADEM, New York’ta düzenlenen Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonu 68. Oturumu kapsamında bir panel düzenledi. KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu panelin açılış konuşmasında İstanbul’da ve deprem bölgesinde faaliyet gösteren merkezlerin işleyişi hakkında bilgi verdi. Panelistler iyi uygulama örnekleri üzerinde durdu.

Kadın ve Demokrasi Vakfı'nın (KADEM) kadınların çok yönlü güçlendirilmesi konusunda imza projelerinden olan Kadın Destek Merkezi modelinin, NGO CSW/NY bünyesinde anlatıldığı Bütüncül İyi Olma Hali için Birlikte Yürümek: Kadın Merkezlerinden Alternatif Uygulamalar (“Walking Together For Holistic Wellbeing: Alternative Practices From Women’s Centers” ) başlıklı paralel etkinlik, 12 Mart’ta Türkevi’nde gerçekleşti.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları