Kabe'ye kar yağdı! Nihat Hatipoğlu o anları "Bu görüntüyü ben çektim" diyerek paylaştı...

Kabe'de bulunan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sosyal medya hesabından Kabe'de kar yağdığı anları paylaştı. Ünlü ilahiyatçı Hatipoğlu, o anları, "Ani hava değişikliği yaşanıyor. İnsanlar sırılsıklam da olsa tavaf dağılmadı. Bu görüntüyü de ben çektim." notunu düştü.

This browser does not support the video element.

Mekke'de sağanak yağış sonrası sosyal medyada Kabe'de lapa lapa kar yağdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. 

Görüntülerin fake olduğu ortaya çıkarken Kabe'de bulunan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Bu görüntüyü de ben çektim. Sevgi ve dua ile" diyerek karla karışık yağmur yağdığı anların videosunu paylaştı.

"İNSANLAR SIRILSIKLAM OLSA DA TAVAF DAĞILMADI"

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoya, "Kabe’de kar ile karışık yağmur indi. Ani hava değişikliği yaşanıyor. İnsanlar sırılsıklam da olsa tavaf dağılmadı. Bu görüntüyü de ben çektim. Sevgi ve dua ile" notunu düştü. 

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!