Kabaktepe'den İBB'ye sivrisinek tepkisi: İşinizi ciddiye alın!

İstanbul'da yetersiz ilaçlama nedeniyle artan sivrisinek sorununa bir tepki de AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kabaktepe, İBB'yi eleştirerek "İşinizi ciddiye alın. Bir hıfzıssıhha meselesidir" dedi.

İstanbul'da son günlerde artan sivrisinekler, vatandaşlara zor günler yaşattı. Özellikle sulak alanlarda artan sivrisinekler, vatandaşları geceleri uyutmadı, çocukların ise vücudunda yaralar meydana geldi.

Yetersiz ilaçlama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise konuyla ilgili vatandaşlara SMS göndermekle yetinerek "Değerli İstanbullular, belediyemiz, göl, dere gibi büyük alanlarda sivrisinekle mücadele etmektedir. Bidon, havuzlar ve saksı altlığı gibi su birikebilen alanlar sivrisinekler için iyi bir üreme kaynağıdır. Bir bardak suda çevreyi rahatsız edecek kadar sivrisinek üreyebilmektedir. Sivrisineklerle hep birlikte mücadele edelim" ifadelerini kullandı.

MECLİS ÜYESİNİN KONUŞMASINI ALINTILADI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ocak 2021'de düzenlenen İBB Meclis Toplantısı'nda AK Parti Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya'nın sivrisinek meselesi hakkında uyarılarının yer aldığı videoyu da alıntılayan Kabaktepe, belediye yönetimini eleştirdi.

"İŞİNİZİ CİDDİYE ALIN"

Kabaktepe paylaşımında, "Bir tweet ile müsilajı temizleyen CHP'li İBB bir kısa mesajla da sivrisinekleri temizlemeyi hedefliyor. Sivrisineklerle mücadelede neden geç kaldınız? İstanbullunun yaşam kalitesini düşürüyorsunuz. İşinizi ciddiye alın. Bir hıfzıssıhha meselesidir" dedi.

Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Gürcistan'da 10 binlerce kişi sokakta! AB içi yeni tasarı! 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar...
Sonraki Haber