Kaan Yıldırım 'Sipahi' dizisindeki rolü için özel eğitim aldı

Adı Mutluluk, Kalbim Yangın Yeri, Klavye Delikanlıları, İnsanlık Suçu, Halka, Hekimoğlu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Kaan Yıldırım (35) yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'nin yeni dizisi 'Sipahi'de Korkut Ali Türkoğlu karakterini canlandıracak olan oyuncu yeni rolü için eğitim aldı.

Show TV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı, yılın iddialı yapımı “Sipahi” dizisi çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı ajanı Korkut Ali Türkoğlu’na hayat veren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ön hazırlık sürecinde oldukça yoğun bir tempo yaşadı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!