Kaan Ayhan transferinde ters köşe! İstikameti şaşırttı...

Süper Toto Süper Lig devleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için transfer etmek istediği Kaan Ayhan'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı.

Uzun süredir Süper Toto Süper Lig devlerinin radarında yer alan Kaan Ayhan ile ilgili sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için milli stopere renklerine bağlamak için uğraş veriyor. Futbola Schalke 04 altyapısında başlayan gurbetçi oyuncu, Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf'ta forma giymişti. Deneyimli oyuncu Düsseldorf'taki başarılı performansının ardından 1 Eylül 2020'de Serie A temsilcisi Sassuolo'ya transfer oldu.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!