Juventus-Chelsea liderlik mücadelesini Juve kazandı... İtalyan devi Malmö'yü tek golle devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nun 5 galibiyetle tamamlayan Juventus, son 16 turuna grup lideri olarak yükseldi... Serie A devi son haftasına Chelsea'yle aynı puanda girdiği gruptan son maçta Malmö'yü 1-0 mağlup ederken, Chelsea zorlu Zenit deplasmanında takılınca grup son şeklini aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu liderlik mücadelesini Juventus kazandı... Son haftaya Chelsea'yle aynı puanda giren İtalyan devi, einde Malmö'yü tek golle devirdi. Chelsea ise Zenit deplasmanında 3-3 berabere kalınca liderlik Juve'nin oldu.

Gruptan çıkmayı geçen hafta garantileyen Juventus, İsveç'in Malmö takımını 18. dakikada Moise Kean'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından Juventus 15 puanla lider, Chelsea ise 13 puanla ikinci olarak üst tura kaldı. 5 puanla grubu üçüncü sırada tamamlayan Zenit ise yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam etme hakkı elde etti.

TİMO WERNER, JOHN TERRY'Yİ GEÇTİ

3-3'lük maçta Premier League ekbinin gollerini 2. ve 85. dakikalarda Timo Werner, 62. dakikada Romelu Lukaku, Rus ekibinin gollerini ise 38. dakikada Claudinho, 41. dakikada Sardar Azmoun, 90+4. dakikada Magomed Ozdoev attı.

Maçın 82.saniyesinde fileleri havalandıran Werner, İnigliz stoper John Terry'yi (86 saniye) geride bırakarak Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi tarihindeki en erken golünü attı.

Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Trabzonspor'dan Altay Bayındır iddialarına yanıt geldi Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada...
Sonraki Haber