Josef de Souza: Konu para değil, şampiyonluk için geldim

Josef de Souza, kendisine "para" göndermesiyle sataşan bir Fenerbahçe taraftarına, Beşiktaş'a neden transfer olduğunu anlattı: "Türkiye'ye ülkeyi sevdiğim için geldim. Suudi Arabistan'dan aldığımdan daha az maaş alacağım, yani konu para değil, konu mutlu olmak ve şampiyonluk zihniyeti olan bir kulüpte oynamak."

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, bir Fenerbahçe taraftarıyla Instagram'da polemik yaşadı. Siyah-Beyazlılar, Nevzat Demir Tesisleri'nde dün oynanan hazırlık maçında Karagümrük'ü 5-2 mağlup etmişti. Kartal'ın yeni trasnferi Josef, maçta takımını öne geçiren golü kaydetmişti. 

Attığı golün görüntüsünü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Josef'e eski takımı Fenerbahçe'nin bir taraftarı para emojisi kullanarak sataştı. Sambacı da "Türkiye'ye ülkeyi sevdiğim için geldim. Suudi Arabistan'dan aldığımdan daha az maaş alacağım, yani konu para değil, konu mutlu olmak ve şampiyonluk zihniyeti olan bir kulüpte oynamak" şeklinde cevap verdi.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber