Jose Sosa'dan Trabzonspor galibiyetinin perde arkası

Fenerbahçe'nin Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, ligde geride kalan haftalar, takımın genel durumu ve bireysel performansıyla ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Tangocu, müthiş bir futbol oynadığı Trabzonspor deplasmanı öncesi yönetimin "Sonuç ne olursa olsun arkanızdayız" sözleriyle rahatlayıp maçı kazandıklarını söyledi.

"Sezon başından itibaren sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Motivasyonumuzu en yüksekte tutmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe her zaman kazanma geleneği olan bir kulüp. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Şampiyonluk için ligde gerçekten büyük bir mücadele var. Göztepe maçından sonra aslında bu bizi biraz sakinleştirdi. Çünkü üzerimizde çok fazla sinir vardı, o yenilgiden sonra biraz daha sakinleşip, hedefimize doğru daha sakin bir şekilde ilerlemeyi düşündük. En önemlisi de özellikle son maçtan galip ayrıldık. Bu galibiyet daha güvenli ilerlemeye yarayacaktır. Fenerbahçe, hem takım içinde hem de dışarıda taraftarıyla şampiyonluğu çok fazla isteyen bir kulüp. Kötü bir sonuç çıktığında herkes belki de bizden daha fazla konuşuyorlar, kritiğini yapıyorlar. Tabii ki bu bizim sorumluluğumuz, sonuçta bizim işimiz. Biz kendimizi analiz ederken, özellikle pozitif ve yapıcı şekilde bunları yapmalıyız ki takım olarak ileriye gidelim. Geçen hafta da başkanımız, yönetimimiz buraya geldi. Bize büyük destek verdiler. Bu destekte bizi biraz daha ileriye doğru attı. Onlar buraya gelirken sonuç odaklı destek vermediler. 'Sonuç ne olursa olsun arkanızdayız' dediler. Bu da birlikteliğin bir diğer yardımcı payı ve güzel bir sonuç çıktı."

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!