Jose Muorinho'nun AS Roma'sı Bodo-Glimt deplasmanında 6-1 mağlup oldu

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren ve hem Serie A'da hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle yola çıkan AS Roma, Norveç'in Bodo/Glimt takımından tarihi fark yedi... Trabzonspor'u eleyerek gruplara kalan İtalya ekibi, C Grubu'ndaki 2. maçında 6-1'lik hezimet yaşadı.

Jose Mourinho'nun AS Roma'sı, UEFA Konferans Ligi'nde Norveç'in Bodo/Glimt takımından tarihi fark yedi... Sarı-Siyahlılar, Serie A devini sahasında Roma'yı 6-1 mağlup etti. 

C Grubu'ndaki ilk 2 maçında 4 puan toplayan teknik direktör Kjetil Knutsen yönetimindeki Bodo/Glimt, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olay hakemi Ali Palabıyık'ın yönettiği maçta tarihinin en büyük galibiyetini elde etti.

Norveç ekibine 3 puanı getiren golleri; 8 ve 52. dakikalarda Botheim, 20'de Berg, 71 ve 80. dakikalarda Solbakken ile 78. dakikada Pellegrino kaydetti. Roma'nın tek golü ise 28'de Carles Perez'den geldi. 

TRABZONSPOR'U ELEMİŞTİ

Play-off turunda Trabzonspor'u eleyen ve kupanın favorisi olarak gösterilen AS Roma, grubu 2 maçta 6 puanla başlamıştı.

İki bine yakın tabanca ve tüfek ele geçirildi! Bugün kimin maçı var? 17 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi!
Sonraki Haber