Jorge Jesus, Valencia'nın Slovacko maçında yaşadığı pozisyona tepki gösterdi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovacko ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye oldukça baskılı bir şekilde başlayan sarı-lacivertli ekip rakibini ilk dakikadan itibaren bunaltırken, karşılaşmanın henüz 9. dakikasında ilginç bir an yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Çekya ekibi Slovacko'yu konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz rakip kaleyi adeta abluka altına alırken, yeni transferlerden Willian Arao ile sağ kanattan etkili oldu.

Arao'nun yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Enner Valencia, topa müdahale etmek isterken Slovacko kalecisi Filip Nguyen ile çarpıştı ve karşılaşmanın hakemi faul düdüğünü çaldı.

Henüz 9. dakikada yaşanan bu pozisyonun ardından yedek kulübesinde bulunan isimlere dönen tecrübeli çalıştırıcının, oyuncularına oldukça hırslı bir biçimde uzun bir süre pozisyonu anlatması dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti
Sonraki Haber