Jorge Jesus Ancelotti'ye Arda Güler dersi verdi! Mahalle baskısına rağmen oynatmadı çünkü...

Daha önce Fenerbahçe'de Arda Güler'e düzenli bir şekilde forma vermediği için sık sık eleştirilen, hatta istifası istenen Jorge Jesus'un genç yıldızı neden oynatmadığı ortaya çıktı. Real Madrid'de yaşadığı sakatlıktan dolayı 2 ay sahalardan uzak kalan Arda'nın sol arka adalesinden sorun yaşadığı belirtilirken, oyuncunun 1 ay daha takımını yalnız bırakacağı bildirildi.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Amerika Birleşik Devletleri kampında yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olup, 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan 18 yaşındaki futbolcu, yeniden sakatlandı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"