Jessica Rose James Decker evlendiği günden bu yana hep hamile! 4. kez anne olacak...

Ünlü çiftten bir kez daha bebek haberi geldi. Amerikan futbol yıldızı Eric Decker ile 2013 yılının Haziran ayında hayatını birleştiren Jessica Rose James Decker, evliliklerinin ilk yılından itibaren çocuk sahibi olmaya başladı. 2014 yılında ilk çocukları Vivianne'i kucaklarına alan çift bu günlerde 4. çocuklarını bekliyor.

İki ünlü ve başarılı isim evlliliklerini çocukları ile taçlandırıyorlar. 2014 yılında ilk bebeklerini kucaklarına alan ünlü çift 4. çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

DÖRDÜNCÜ BEBEK HEYECANI YAŞIYOR...

Konuyu takip edenler şarkıcı Jessie James Decker ile eski bir sporcu olan kocası Eric Decker'dan söz ettiğimizi çoktan anladı zaten. Decker çifti yakın zamanda dördüncü bebeklerini kucaklamaya hazırlanıyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları