Jennifer Lopez'in transparan kıyafeti Tribeca Film Festivali'ne damga vurdu

Eski nişanlısı Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden barışan ve son dönemde özel hayatıyla gündemde olan 52 yaşındaki Amerikalı sanatçı Jenifer Lopez, New York’ta Tribeca Film Festivali Açılış Töreni’ne katıldı. 2002 yılından bu yana düzenlenen Tribeca Film Festivali için Lopez’in tercih ettiği iddialı kıyafet dikkat çekti. Ünlü sanatçı galada tüm meraklı bakışları üzerine topladı.

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan şarkıcı Jennifer Lopez (52) ile aktör Ben Affleck (49), 2002 yılında nişanlanmışmış, 2003'teki düğünlerini erteleyen çift sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Yıllar önceki aşkı Ben Affleck ile yeniden nişanlanan Jennifer Lopez, kendi kariyerine odaklanan 'Jennifer Lopez: Halftime' adlı belgeselin Tribeca Film Festivali'ndeki galasına katıldı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...