İzzet Yıldızhan kendisine özel üretilen parfüme servet ödedi!

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 70 bin TL'lik parfümü gündem oldu. Yıldızhan eğer bir şişe parfüme 70 bin TL vermiş olsaydı dünyanın en pahalı üçüncü parfümüne sahip olacaktı. Yıldızhan Sozcu.com.tr'ye yaptığı açıklamada 1 litreye yakın parfüme 70 bin TL verdiğini söyledi ve devam etti: Her güzel şeyin bir bedeli var.

70 bin TL’lik parfümü özel olarak kendisi için üretildiğini söyleyen İzzet Yıldızhan sozcu.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Ben bu parfümü hem kendim için hemde albümüm için yaptırdım. Şuanda da kendim bu kokuyu kullanıyorum zaten. Ben bu kokuyu özel olarak ürettirdim. Başka bir yerde yok. Dünyada koku üreten iki adet fabrika var bir tanesi de Gebze’de, oranın sahibi arkadaşım gidip kokuları seçtim bana özel koku ürettiler. Koku olarak da ut,tarçın, pahalı masklar, amberin otları, negarmoda gibi kokuları seçtim. Eee her güzel şeyin bir bedeli var. Bende bu bedeli ödedim” dedi.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"