İzzet Yıldızhan - Hande Yener arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Eğer yüreği varsa...'

İsim vermeden Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi isimleri sahnede giydikleri cesur kıyafetler yüzünden hedef alan İzzet Yıldızhan "Külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasında bulunmuştu. Gelen eleştirilerin ardından yeni bir açıklama yapan Yıldızhan sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayarak kendisine göndermede bulunan Hande Yener için 'Eğer yüreği varsa paylaşımına ismimi yazacak' dedi.

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın ünlü şarkıcıların sahne kıyafetleri ile ilgili söyledikleri günlerdir magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Kadın sanatçıların sahne kıyafetleri ile ilgili "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" şeklinde açıklama yapan İzzet Yıldızhan'a eleştiri yağdı.

Bu sözlerin ardından Hande Yener ise "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

''HANDE YENER'İN BENİM İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ HAKARET SAYARIM''

Yıldızhan, bu açıklamasından sonra kendisini Instagram'da isim vermeden hedef alan meslektaşı Hande Yener'in paylaşımına sert çıktı. tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Yıldızhan, "Ben açıklamamda kimsenin adını vermedim. Ben Hande Yener için söylemedim bunu. Eğer yüreği varsa paylaşımına ismimi yazacak. Yener'in benim için yazdıklarını hakaret sayarım. Doğru bulmadığı bir konuda beni eleştirebilir ama ölçü olmalı" dedi.

Uzun zamandır hakkında suçlamalar olduğunu söyleyen İzzet Yıldızhan, "Beni linç edenlerin hepsi ceza alacak. Hepsinin hakkında dava açıldı" dedi.

Kripto para genelgesi TBMM'ye sunuldu! Neler değişecek Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'e dev talip Başörtülü hakimi reddetti! O avukat hakkında flaş karar...
Sonraki Haber