İzmir'in ikiz kulelerinde şömine patladı

İzmir'deki Folkart Towers’ın ikiz kulelerinden birinde şömine patladı. İkiz kulelerin A bloğundaki 37. katta bulunan ofiste çıkan yangında 3 kişi kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

This browser does not support the video element.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manas Bulvarı üzerinde bulunan 200 metre yükseklikteki 46 kattan oluşan Folkart Towers isimli ikiz kulelerin A bloğunda yangın çıktı.

37. kattaki ofis içerisinde bulunan sıvı yakıt ile çalışan şöminenin çakmakla yakılmak istenmesi sonucu patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangını kendi imkanları ile söndürmek isteyen ofis içerisindeki D.T. (26) isimli kadın ile İ.M.T. (36) ve H.T. (50) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

YARALILARDAN 2'SİNİN DURUMU AĞIR

Adrese çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler, binanın kendi yangın söndürme sistemi tarafından söndürülürken, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralılardan durumu ağır olan D.T. ve İ.M.T., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, H.T. ise İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan D.T. ve İ.M.T’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İHA

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!