İzmir'de Beşiktaş otobüsüne taşlı saldırı!

Göztepe'nin yeni stadının açılış maçına gölge düştü... Süper Lig'de Göztepe'ye İzmir deplasmanında konuk olacak Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, bugün ilk kez kapılarını açacak Gürsel Aksel Stadı'na gelirken olay çıktı. Otobüs holiganların taşlı saldırısına uğradı!

Göztepe-beşiktaş maçı öncesi ev sahibi ekibinin taraftarları Beşiktaş otobüsüne saldırdı.

Göztepe'nin bugün yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Beşiktaş'ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi büyük olaylar çıktı. Beşiktaş takım otobüsü sahilden stada doğru giderken, sahil kısmındaki Göztepeli taraftarlar ellerindeki şişeleri Beşiktaş takım otobüsüne fırlattı. Bunun üzerine polisler Toma ve gaz fişi ile olaya müdahele etti. Olay esnasında mekanda oturan insanlar ve özellikle çocuklar yaşananlardan etkilendi. O anları Fanatik'ten Orhan Yıldırım kaydetti.

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe'nin yeni stadında Beşiktaş'ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi tatsız olaylar yaşandı.

Beşiktaş takım otobüsü, sahilden Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne doğru giderken orada bulunan Göztepe taraftarları, Siyah - Beyazlıların takım otobüsüne ellerindeki şişeleri fırlattı. Polis ekipleri olaylara Toma ve gaz fişi ile müdahele etti. Olaydan çok sayıda insan ve çocuk etkilendi.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Rekorlar dönemi! Turizm geliri ilk çeyrekte yüzde 5,4 arttı 'Canavar gördüm' dedi, odasından 60 binden fazla arı çıktı
Sonraki Haber