İzmir sokaklarında Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'a büyük ilgi!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla konuşup dertlerini dinlemeye devam ediyor. İzmir sokaklarında Hamza Dağ'a çok büyük bir ilgi olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

This browser does not support the video element.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın İzmir sokaklarında vatandaşlarla girdiği diyaloglar dikkat çekti.

Daha önce oy vermeyenlerin bile Hamza Dağ'a karşı pozitif yaklaşımları dikkatlerden kaçmadı.

Bir vatandaş "Hamza Dağ gelecek İzmir gülecek" derken, 2023'te AK Parti'ye oy vermediğini söyleyen bir vatandaş ise kendi ailesinden 9 oyu Hamza Dağ'a vereceklerini belirtti.

Başka bir vatandaş ise temizlik hizmetlerinin yetersiz olduğundan dert yanarak sokakların pislik içerisinde olduğunu söyledi ve çözüm istedi.

Muhalif bir genç ise 'Bu sefer sizdeyiz başkanım' ifadelerini kullandı.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?