İzmirliler dikkat! Fırtına olumsuz sonuçlar doğurabilir

17 Ekim İzmir hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan verilere göre; İzmir il genelinde kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına esmesi bekleniyor. İşte, 17 Ekim İzmir hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son verilere göre; Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Bölgemizin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, güneyinde ise kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve yerel olarak kısa süreli fırtına şeklinde (60-70 km/sa) esecek.

Rüzgarın Ege Denizi'nde 6 ila 8 bofor kuvvetinde fırtına hızına (60-75 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden, başta denizcilik faaliyetinde bulunan vatandaşların ve ilgililerin fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Rüzgarın Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve İzmir il genelinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve yer yer kısa süreli fırtına (60-70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden muhtemel olumsuzluklara karşı (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İZMİR HAVA DURUMU:  17°C, 25°C

İzmir hava durumunu incelediniz. Peki, çevre illerde hava nasıl olacak? İşte cevabı…

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!