İYİ Parti'de ihraç istemiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır hakkında ‘taciz’ iddiası!

İYİ Parti’deki Ümit Dikbayır konusu gittikçe karmaşık bir hale geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır’ın sevk gerekçesinde taciz suçlaması olduğunu açıkladı. Bir başka gazeteci Saygı Öztürk ise Sözcü TV'de katıldığı yayında Ümit Dikbayır'ın partide çalışan bir kadını taciz ettiği iddiasıyla disipline sevk edildiğini belirtti.

This browser does not support the video element.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partiden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın Ümit Dikbayır ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

İsmail Saymaz, Ümit Dikbayır’ın sevk gerekçesinde taciz suçlaması olduğunu açıkladı.

Bir başka gazeteci Kürşad Oğuz da “Ümit Dikbayır’la konuştum. Yarın bir basın açıklaması yapacak, çarşamba da savcılığa suç duyurusunda bulunacak” açıklaması yaptı.

Gazeteci Saygı Öztürk, Sözcü TV’de katıldığı yayında Ümit Dikbayır’ın partideki bir kadın çalışanı taciz suçlamasıyla disipline sevk edildiğini söyledi.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!