İYİ Parti-CHP-HDP mutabakatının kanıtı! Aynı masada bu kararları aldılar!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un bu haftaki bölümünde, İYİ Parti ve CHP'nin HDP'yle anlaşmasının maddelerinin şifrelerini tek tek gözler önüne serdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''HDP'nin talepleri masaya getirilemez'' sözleriyle savunması 7'li masadaki HDP pazarlığını gizlemeye yetmedi. HDP'nin Türkiye'ye ilişkin skandal talepleri Millet İttifakı'nın ortak mutabakat metninde de de yer aldı.

Maddelerin satır aralarına ışık tutan Bozkurt, hain planı ortaya çıkardı. Türkiye'yi 25 bölgeye ayırmaya çalışacaklarını söyleyen Ceyhun Bozkurt, PKK'nın bölgedeki yerel güvenlik gücü olmayı isteyeceğinin altını çizdi.

Bozkurt, HDP ortaklığıyla birlikte 7'li masa olan Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde PKK'nın Türkiye'nin her bölgesinde eylem yapacak konuma geleceğine vurgu yaptı.

Bozkurt'un açıklamaları şu şekilde:

'’Örgüt mevzi kazanıp, belli bir noktaya geldikten sonra güçlenmesinin ardından müzakere boyutu mücadele boyutuna geçecek. Türkiye 25 bölgeye ayrıldıktan sonra TSK'nın bölgeden çekilmesini ve PKK'nın yerel güvenlik gücü olmasını isteyecekler. Türkiye 25 bölgeye ayrıldıktan sonra TSK'nın bölgeden çekilmesini ve PKK'nın yerel güvenlik gücü olmasını isteyecekler. TBMM'yi kapattırmak isteyecekler. İsminde ‘Türkiye' var diye, yeni bir meclis oluşturmak isteyecekler. #Öcalan'ın önerisiyle Türkiye meclislere bölünecek, parçalara ayrılacak. 7’li masa bu politikalarla kazanırsa PKK 6 ay içinde Türkiye'nin her bölgesinde eylem yapar hale gelecek.'' 

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!