İtalyanlardan dikkat çeken icat: Kravat-maske

Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş, sosyal medya hesabından İtalyanlar tarafından koronavirüs salgınına karşı tasarlanan 'Kravat-maske'yi paylaştı.

This browser does not support the video element.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla amansız mücadele sürüyor. 

Milyonlarca insanın etkilendiği ölümcül virüsün bir dönem Avrupa'daki merkezi olan ve yüksek ölüm ve vaka sayılarıyla dikkat çeken İtalya'da salgına karşı ilginç bir ürün tasarlandı.

Kravat-maske olarak tanımlanan icat, Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş, tarafından paylaşıldı ve oldukça dikkat çekti.

Göktaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''İtalya’da yaratıcılıklarıyla ünlü Napolililerin son icadı: Kravat-maske. Kravat takıyorsanız, koronavirüs yüzünden yanınızda ayrıca maske taşımanıza gerek yok. Bu pratik çözümün tek sorunu kravatın fiyatı: 170 Euro.'' ifadelerini kullandı.

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI!