İtalya, gönderdiği yardım malzemelerine Mevlana'nın sözünü yazdı

Türkiye'ye tüm dünyadan yardımlar gelmeye devam ediyor. Yardım gönderen ülkelerden olan İtalya, yardım kolilerinin üzerine Mevlana'nın "Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, Karanlığın ardında nice güneşler var." sözlerini ekledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yıkıcı etkisi 10 ilimizi etkiledi. Tüm dünyadan Türkiye'ye yardım ekipleri ve yardım kolileri yağıyor. İtalya da yardım gönderen ülkeler arasında.

GÖNDERİLEN KOLİLERDE MEVLANA DETAYI

İtalya'dan gelen yardım kolilerinin üzerinde Mevlana'nın, "Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, Karanlığın ardında nice güneşler var." sözünün yer aldığı görüldü. Türkiye, pandemi döneminde İtalya'ya gönderdiği kolilerin üzerinde aynı sözü yazmıştı.

SAHRA HASTANESİ DE GÖNDERİYORLAR

İtalya Sivil Savunma ve Denizcilik Politikaları Bakanı Nello Musumeci, Kahramanmaraş merkezli depremlerin mağdurlarının faydalanması için bir sahra hastanesi ile donanmadan bir geminin Türkiye'ye gönderileceğini bildirdi.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber