İstiklal'de çarşaflı kadınlara sözlü taciz!

Taksim'de çarşaflı kadınları görüp yanına giden yaşlı bir kadın, "Çarşaf yasak" diyerek sözlü tacizde bulundu. Kadınların "Burası özgür bir ülke" çıkışına tepki gösteren kişi, "Siz gerici misiniz?" ifadesini kullandı.

This browser does not support the video element.

Taksim bugün 28 Şubat sürecini aratmayan görüntülere sahne oldu. İstiklal Caddesi'nde çekilen görüntülerde orta yaşlı bir kadının, çarşaflı kadınlara yaklaşarak sözlü tacizde bulunduğu görüldü.

"ÖZGÜRLÜK DİYE BİR ŞEY VAR"

"Çarşaf yasak yavrum" diyen kadına "Burası özgür bir ülke" tepkisi gösterildi. Kadınlara "Siz gerici misiniz?" diye soran kişiye, "Özgürlük diye bir şey var, kimse kimsenin başörtüsüne, dinine karışamaz" yanıtı verildi.

 O anlar çevredeki bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler infiale neden oldu. Görüntüyü paylaşanlar, insanların inanç özgürlüğüne yapılan bu müdahaleye sert eleştirilerde bulundu. 

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"